Čištění VZT (restaurace)

Odeslat odpověď


Odpověď na tuto otázku je nutná pro rozlišení automatizovaných pokusů o registraci.
Smajlíci
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode je zapnutý
[img] je zapnutý
[flash] je vypnutý
[url] je zapnuté
Smajlíci jsou zapnutí
Přehled tématu
   

Pokud si přejete přidat jednu nebo více příloh, vyplňte následující údaje.

Rozšířit náhled Přehled tématu: Čištění VZT (restaurace)

Re: Čištění VZT (restaurace)

Příspěvek od petrbozek » 07 kvě 2014, 23:02

Možná poslat dotaz na higienu a ještě to možná bude chtít požárník. Otázka je jak moc se zanáší potrubí.
Nejlepší je často čistit tukové flitry, než pak pracně čistit rozvody.

Čištění VZT (restaurace)

Příspěvek od Clavet » 07 úno 2014, 14:44

Zdravim,

chtěl bych se zeptat, zda-li existují nějaký normy na přečištění odtahové větve VZT pro kuchyň restaurace, resp. pro rozvody, které se zanáší tukem a olejem.

Díky

Nahoru