Joseph_Brno píše:Chodím do práce, odpoledne se starám o jedno dítě (žena o druhý). Než přečteš pohádku a děti usnou máš 21-22hod.
Jsem na tom podobne, nez jsme zacali stavet, nacital jsem vsechno mozne kolem stavby skoro dva roky. Uz se nam to tahne take nejaky rok tahne (svepomoci po vikendech, ale ne kazdy volny cas travim praci na dome, cas je potreba delit, aby netrpelo vse ostatni, co take chcete) a stale objevuji neco noveho. Ovsem, kdyz pak vidite rust nektere jine stavby, jste rad, ze jste ten svuj cas "obetoval" studovani a nenechal si jen vsechno "nabulikovat" ze je to super a ze se to tak dela. Dulezite jsou detaily, ale ty se projevi az v tom nD+..
Joseph_Brno píše: musím taky někdy spát. nemám čas luštit neurčitý texty a nevím který řádek můžu vypustit a který ne.
Věřím že v komentářích IJK jsou dobrý informace, ale já to nepřeložím.
Ja take vsechno ne, to bych si fandil

Nicmene doporucuju je proste cist a nepreskakovat. Za chvili vam zacnou davat smysl samy od sebe, tim ctenim najdete ono klicovani, je to trochu takovy matrix

A to co jini (i ja) pisi jako slohovy roman, ktery pak nikdo necte, protoze je to na prvni pohled dlouhe (ze daavidok

) dokaze IJK vyjadrit kratce a smysluplne prave tou svou hantyrkou
Ano pripoustim, ze jsou to casto i filozoficke uvahy a treba i kopance, ale dokud vas nikdo neprinuti, resp. nevykoleji nemate sanci zkusit se podivat na vec i z jine perspektivy a jedete si dal ve svych zajetych kolejich..
PS:
ha vypada to, ze pribylo omezeni, aby se clovek moc nerozkecal o blbostech

Kdyz jsem to sepsal najednou dostal jsem info:
Vaše zpráva obsahuje XYZ znaků. Maximální povolený počet znaků je 1800.