Dobrý den. Realizoval někdo z přítomných abonentů na lince airforum.cz dodatečnou montáž klimatizační jednotky do rozvodů vzduchotechniky s pasivní rekuperací ? Pokud ano, zajímaly by mě podrobnosti. Děkuji.
S pozdravem Laďa
A já špatně čtu, stárnu, to už asi lepší nebude.Laďa Jaskva píše:Dobrý den. Já jsem psal, že potrubí mám zaizolované.
Laďa Jaskva píše: A co je myšleno tím balíkem ? Jenom, jestli jsem v obraze, tak moje představa je balík do cca 25.000 Kč.
To je hodně při okraji gaussovky. Najít chlaďaře, který jen tak od oka vystřelí chladící okruh, odladí regulaci. Vím, že tohle nechcete slyšet, ale pochybuji. Proto jsem vám ani tuhle variantu nenabízel a volil jsem něco reálnějšího.Laďa Jaskva píše:Čili..vyhodím...zakoupím...usadím a nějaký chlaďař to za 5.000 Kč za 2 - 5 hodin uvede do provozu.
Pedro píše:To je hodně při okraji gaussovky. Najít chlaďaře, který jen tak od oka vystřelí chladící okruh, odladí regulaci. Vím, že tohle nechcete slyšet, ale pochybuji. Proto jsem vám ani tuhle variantu nenabízel a volil jsem něco reálnějšího.Laďa Jaskva píše:Čili..vyhodím...zakoupím...usadím a nějaký chlaďař to za 5.000 Kč za 2 - 5 hodin uvede do provozu.
Laďa Jaskva píše:Koupit klimatizaci, namontovat klimatizaci, nic nepočítat, to se naučí každý.