mám problém, na který jsem nenašel odpověď, týká se rekuperací Wafe, konkrétně Wafe 201.
Nejde mi zaregistrovat dle návodu výrobní číslo jednotky, k registraci na portálu a spuštění aplikace.
Dočetl jsem se (částečně i tady) velmi neurčité informace o konci firmy Wafe, ale už žádné info o tom, kdo případně převzal portál a aplikaci k ovládání rekuperací. Jsem v nově zkolaudovaném, pronajatém bytě, majitelka sama neví nic bližšího, na první dotaz jí údajně developer odpovědl, že do rekuperace nelze nijak zasahovat. To jsem jí vyvrátil a tak vznesla druhý dotaz, prý "je nutné postupovat dle manuálu uživatele, firma má nástupce". Ale zase nikdo neřekl nic konkrétního, ona tomu nerozumí, a internet také o Wafe mlčí.
Takže mám "nějak" nastavenou hučící bednu, kterou můžu ovládat jen jističem vyp/zap a tlačítkem boosteru. Ruční ovladač k jednotce nebyl, jen odkaz na návod a web, který prakticky nefunguje, zřejmě jen pro stávající uživatele, ale novou registraci udělat nenechá.
Už jsem se díval, že tady na podobné téma byl příspěvek, ale zůstal bez odpovědi, tak to zkouším tentokrát já, o nějakou dobu později. Třeba už někdo něco má, nebo ví, jak na to, aby se to dalo ovládat. Připojena na internet ta jednotka je a komunikuje s routerem. Ale bez aplikace a registrace na portálu si neškrtnu.
Děkuju za případnou ochotu a váš čas mně s tím poradit.