MIRAS píše:Komu byste dali hlas v prezidentských volbách?
Prostý hlas jednoho z lidu.
Jelikož nikoho až výjimky z těchto lidí blíže neznám, nikdy mě ničím podstatným nezaujali a vzhledem k tomu, že u nás funkce prezidenta je více méně reprezentativní, rozhoduji se podle "ksichtu".
1) vypadá inteligentně, anglicky asi umí - celkem možný adept.
2) volitelný pro recesisty, jelikož ale většina lidí nemá smysl pro ČERNÝ HUMOR...
3) nula, nic, jen culík..člověk nehezký, průměrný, k ničemu.
4) prezidenta s pěnou u úst bych za sebe reprezentovat nikam do světa neposlal.
5) postarší dáma promine, ale ne.
6) nelíbí
7) jednoznačně nejhezčí žena z nabídky. Když se tak nad tím zamýšlím, vidím před očima obrazy ve školních třídách nad katedrou a třeba poštovní známky..OPTIMÁLNÍ KANDIDÁTKA, té bych i hlas dal.
8) šedý politik, žádný metrosexuál, žádné charisma, nic..nebrat.
9) uplakaný člověk, kritizující vše, maximálně jako vedoucího do potravin na rohu.
10) další šedý úředník, ne
11) toto je snad jediný z kandidátů, kterého si spojím s 90.léty a pocitem rozkradení republiky. To se těžko odpouští. Dnes se krade také a možná kdejaký ten šedý vlastně modrý nebo jinak barevný politik má v pekle připravený větší kotel. I tak má za mě smůlu.
12) neznám
13) neznám
14) já si myslím, že tenhle člověk nebo jeho partaj si snad z nás všech dělá legraci. Mluví nesrozumitelně, že ani nemohu posoudit obsah. Jednoduše mu nerozumím. Je to pro mě taková karikatura. Kdybych vybíral do nové cimrmanovské hry tak ano, za prezidenta..dobrouu..ne
15) já vám nevím, sice Reagan byl také herec, ale já tyto lidi v politice moc nemusím. Kdybych už herečku v letech, měl bych jiné typy.
16) můj dojem je takový, že se snaží vyšplhat na fanatičnosti jiných. To je nebezpečné. Kdyby šplhal na blbosti, tak jako to dělá většina, ještě by to šlo...takhle jednoznačně NE
17) viděl jsem pár jeho blogů, výstupů a není to špatné, ale..už takhle nikdo ve světě neví, kde vlastně ČR leží. Mít v čele asiata, tak zamotáme hlavu všem a už nás na mapě nikdo nenajde:-)