Helios pripadne ine podobne

Posouzení návrhů rozvodných soustav - Výběr materiálů - Izolace - Čištění a údržba - Napojení krbu - Digestoře - Cirkulace vzduchu

od netko » 07 dub 2016, 22:20

Dobry den chcel by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s Heliosom, Isopipe pripadne inym podobnym systemom. Uvazujem o tomto systeme. Pripadne niecom podobnom.
Dakujem
netko

od netko » 09 dub 2016, 15:50

hm nikto nema žiadne info skusenosti ochotu poradiť? do spira mi to nepojde aj ked by som velmo rad.
netko

od anonym » 12 dub 2016, 10:52

Odpověď je jednoduchá: Co člověk to názor. Podle mě příliš mnoho peněz za jen o málo více muziky. Špatné to asi není, ale drahé to určitě je. Ale jak říkám, někdo jiný může mít jiný názor (třeba prodejce Heliosu :-) ).
anonym

od netko » 12 dub 2016, 19:02

anonym píše:Odpověď je jednoduchá: Co člověk to názor. Podle mě příliš mnoho peněz za jen o málo více muziky. Špatné to asi není, ale drahé to určitě je. Ale jak říkám, někdo jiný může mít jiný názor (třeba prodejce Heliosu :-) ).

Hm a co navrhujete? Ako optimalne?
netko

od RoboNR » 03 kvě 2017, 12:00

Ja uvazujem nad IsoPipe pre privod vzduchu z ext a odtah do ext. Nebude toho tak vela metrov, nevznika vyrazny tepelny most ako u Spira a nemusim potrubie izolovat. V interiery rozvody riesim uz so Spirom.
RoboNR

od Zohan » 03 kvě 2017, 15:16

Helios není výrobcem EPP ani EPE trubek, nechává si je dělat stějně jako ostatní. U nás se nechá sehnat to samé pod různým označení. Jako výrobek EPP je to dobré a když sečtete cenu spiro + kvalitní izolace, vychází to podobně. zase je to jen o výběru dodavatele.
Zohan

Zpět na Vzduchotechnické rozvody