Nilan comfort 300TOP + CTS602

Výběr rekuperační jednotky - Hodnocení - Provozní náklady - Marketing

od pt3 » 18 zář 2013, 14:59

Zdravim vsetkych odbornikov na Nilan.
Uz rok vlastnim tuto jednotku. Aktualne by som potreboval vyriesit pomocou externeho tlacitka dalsi stav chovania jednotky. Momentalne pouzivam tlacika na zvysenie odtahu na 15min (WC, kupelka...) . V podstate su to paralene zapojene tlacitka na prislusny vstup jednotky.
Potreboval by som pridat daslie tlacitka, ktorymi by som jednotke dal povel k inemu chovaniu (zvyseny tah privodneho ventilatora). Nilan to riesi priadavnou doskou (S7) ku ktorej je mozne pripojit dalsie tlacitka. Predava ju za celkom vysoku cenu - 3600Kc bez DPH, co sa mi zda dost za takuto funkciu, ked je to predpokladam v regulatore uz naprogramovane a len to treba spristupnit. Neda sa to inak vyriesit???

Vopred dakujem za kazdu konstruktivnu odpoved.
NILAN Comfort 300TOP
pt3

od KorDa » 19 zář 2013, 09:14

Zpřístupnit to nejde, základová deska má port na rozšiřující desku. Něco jako v PC, kam vkládáte do základové desky grafické a jiné karty, paměťové moduly. Potřebujete na základové desce fyzický kontakt,kam další tlačítka připojíte.
KorDa
dopisovatel
dopisovatel

od pt3 » 19 zář 2013, 09:31

Ano toto viem (sam si jednotku instaloval, vratane tlacitok). Ak by to mala byt doska len s portami, tak by sa mozno dala dobastlit ak by bola nejake schema :)...ale to by som uz asi chcel vela...
Nedal by sa pripadne na tuto funkciu pouzit uz nejaky z existujucich kontaktov (portov) na zakladnej doske?
NILAN Comfort 300TOP
pt3

od KorDa » 19 zář 2013, 10:46

To netuším.
KorDa
dopisovatel
dopisovatel

Zpět na Ekonomika