mirek píše:Pane Sperl, tahle reklama je od Vas moc okata - vzdy jste prosazoval jednoduchost - jednu nastavenou rychlost, pri ktere pojede jednotka neustale. Neprimo jste odsuzoval nejake rizeni, ovladani z vice mist, ruzne stupne, zmeny vykonu jednotky behem dne atd atd.
Od doby co se objevilo toto "genialni" ovladani, tak jste zcela otocil.
Takove ovladani poridit k Nilanu ECO me pripadne jak dat do trabantu motor z mercedesa.
Mirku, jsem již ve věku, kdy si mohu věci označovat pravými jmény. Chcete-li, berte můj příspěvek jako reklamu na dobrou věc. Slibuji, že od teď všechny své reklamní příspěvky označím, aby bylo zřejmé, že jsou reklamní. Jestli mi to admin smázne, nebudou.
..
Tittel píše slovensky, to já bohužel neovládám a mohu Vás ujistit, že Tittel není imaginární Bob z reklamního šotu nahrávající Tomovi.
..
Mirku, upravil bych trochu Váš postřeh, že xCC pro NILAN ECO je něco jako dát motor z Mercedesu do Trabanta. Ono je to malinko jinak. V Mercedesu chtěli udělat levné auto, nechali motor, ale vytrhli palubovku, místo automatu šoupli pod volant klasický zahnutý šaltr a poslali to do světa. Když to uviděl český koumes, řekl si, není škoda nevyužít dodaného potenciálu? Udělal z levného Mercedesu vytuněné vznášedlo AMG ve stejné ceně, co konkurence prodává vozy střední třídy.
..
Ano, mám rád jednoduchost,REKLAMA: kdo chce jen větrat, ať zůstane u ECO jen s základem. Kdo nechce mít starosti se zemním registrem a zamrzáním jednotky, ať si koupí VPL15. Kdo chce řešit i ohřev TUV i s chlazením, ať si koupí VP18K M2. Kdo chce řešit komplet větráaní, chlazení , ohřev vody i s vytápěním, ať si koupí VP18 Anaconda a..kdo si chce hrát, ať si k tomu pořídí ovládání
xCC KONEC REKLAMY.
..
Jako SPONZOR POŘADU pod čarou uvádím, že můžete mít k jednotlivým modelům i dotykový display, to už je dobrá gamesa. KONEC SPONZORSTVÍ POŘADU