xoor_nologin píše:Tím rozdílem je předehřev, který alespoň já, považuji u pasivních jednotek za nutný. Jinak v podstatě při zimních mínusových hodnotách téměř nevětráte, a tedy je celá vzduchotechnika omezená v období, kdy má něco ušetři.
Darauk píše:Firma ma sidlo nedaleko Ostravy, takze pokud je nekdo z Moravy, lze si to tam vyzvednout i osobne. Domnivam se ze 40 tisic uspory na kvalitni jednotce za ten vylet stoji...Jsem na cene Atrey (KIA) ale mam Brink (Volkswagen)...jeste uvidime po zapojeni ...
Návštěvník píše:od raul_7 » 27 pro 2020, 01:55
zdravim. mam vyhliadnutu tuto rekupku z holandska.. https://www.ventilatieland.be/artikel/1 ... elaar.html
otazka znie. bude tam napr slovencina alebo cestina ked je zo zahranicia ?dik
...............................................
Chci si pořizovat úplně stejnou jednotku ze stejného eshopu.... Neměl by s tím být žádný problém, ale na reku lze nastavit angličtina nebo holandština:-)
Darauk píše:Firma ma sidlo nedaleko Ostravy, takze pokud je nekdo z Moravy, lze si to tam vyzvednout i osobne. Domnivam se ze 40 tisic uspory na kvalitni jednotce za ten vylet stoji...Jsem na cene Atrey (KIA) ale mam Brink (Volkswagen)...jeste uvidime po zapojeni ...
K3iVi píše:Ahoj,
Právě Zehnder Q350Q VV ST L jsem koupil z této sítě obchodů. Bral jsem raději z Německa kvůli nějaké případné reklamaci, ale nevidím v tom rozdíl. Nizozemsko je trochu levnější a německý obchod je jen zastoupení a balík (paleta) šla stejně z Nizozemska. Doporučuji platit přes Revolut kartu a ušetřit na kurzu. Z pohledu eshopu vše v pohodě, musel jsem je trošku upomínat jak to vypadá s odesláním, nakonec vše vyřízeno během pár dní a zásilka byla v ČR. Omylem teda poslali kratší tlumiče, ale po domluvě mi poslali předplacenou dopravu, takže stačilo vzít krátké tlumiče na poštu. Jak je dostali, odeslali správné.
Horší byla zkušenost s dopravu na české straně, kde se podařilo společnosti We-Do regulérně ztratit balík (spadla jim samolepka) a musel jsem ho hledat. Nakonec se skladníkem kdy rozdělali balík a já říkal, co v něm má najít jsme ho našli a problém napravili.
Takže nákup z tohoto eshopu doporučuji, ceny zcela jinde proti ČR. Tady mi nabízeli Zehnder za 85k s daní plus ještě předehřev za dalších 15k. Ze zahraničí 2100 euro i s dopravou.
Návod na instalaci a servisní věci, se dá najít na českých stránkách a je to podrobně přeložené. Zprovoznění jednotky za 5 minut a vše funguje perfektně. Vzal jsem k tomu ovládací jednotku C55 a napojil přes CAT6 kabel (vždy pár do jedné díry, je tam pružinková spojka).