Změna poměrů, kdy všechno stálo po celé republice stejně, přinesla slevovou mánii. Mně by nikdy nenapadlo přijít do obchodu a zeptat se, zde je cena toho vysavače, ledničky nebo kávovaru konečná. Doba se však natolik změnila, že jsem zažil žádost o slevu už i v restauraci. Slevy už ale lidé prokoukli (alespoň někteří). Daleko rafinovanějším fíglem je neúměrné zdražení. Je to sázka na ješitnost, předvádění se, lidskou malost a snad i hloupost. Když obchodník neúměrně zboží zdraží, vytvoří snadno dojem, že prodává ten nejlepší výrobek, na který "jen tak někdo" nemá. Ve slušné společnosti by se dalo předpokládat, že vyšší cena koresponduje s vyšší kvalitou. Jenže dost často se slušnost a mravnost v obchodě považuje za hloupost a nešikovnost. V oblasti vzduchotechniky jsou příkladem dvě značky, které vsadily na to, že standardní (často i průměrné) zboží nehorázně předraží a tím vytvoří dojem kvality. Stačí se podívat na srovnání cen, které jsem udělal pro pasivní jednotky, kde cenám unikají jednotky Paul. Vyzýval jsem prodejce, ať zkusí obhájit veřejně cenu. Zaslal jsem jim i link na diskuzi, reakce žádná. V oblasti aktivní rekuperace je to podobné u D&W, opět standardní naprosto srovnatelná technologie a nesmyslně předraženo.
..
Doporučuji sledovat zahraniční weby renomovaných zkušeben, institucí. Doporučuji porovnávat technické parametry a případně vznést veřejný dotaz. Vše si srovnat a teprve pak udělat nějaký závěr.
..
Příklad srovnání parametrů kompaktních jednotek:
http://www.varmepumpeinfo.dk/_root/media/44584_positivliste%20-9.juni%202011.pdf