Čištění VZT (restaurace)

Posouzení návrhů rozvodných soustav - Výběr materiálů - Izolace - Čištění a údržba - Napojení krbu - Digestoře - Cirkulace vzduchu

od Clavet » 07 úno 2014, 14:44

Zdravim,

chtěl bych se zeptat, zda-li existují nějaký normy na přečištění odtahové větve VZT pro kuchyň restaurace, resp. pro rozvody, které se zanáší tukem a olejem.

Díky
Uživatelský avatar
Clavet
registrovaný
registrovaný
 
Příspěvky: 1
Registrován: 07 úno 2014, 14:40

od petrbozek » 07 kvě 2014, 23:02

Možná poslat dotaz na higienu a ještě to možná bude chtít požárník. Otázka je jak moc se zanáší potrubí.
Nejlepší je často čistit tukové flitry, než pak pracně čistit rozvody.
petrbozek
 


Zpět na Vzduchotechnické rozvody

cron