Dobrý den,
toto fórum jsem navštívila, jelikož hledám nějaké informace o teplovzdušných panelech na ohřev vody a náhodou jsem zahlédla tento příspěvek, který mě upřímně šokoval. Jelikož mám přímo výrobek inVENTer doma, a tím pádem ho velmi dobře poznám, troufám si tvrdit, že lze úspěšně pochybovat o tom, že se na obrázku jedná opravdu o toto zařízení. Přikládám foto z mého domu.
Tuto fotografii jsem pořídila teď mým mobilem, venkovní teplota je u nás -5°C a je zde 60 cm sněhu, přesto na mé fotce neuvidíte rampouchy, sníh ani nic jiného, protože tam jednoduše tyto věci nejsou.
Přikládám dvě fotografie, aby bylo vidět, že na střeše je opravdu sníh a na venkovním krytu není ani náznak rampouchu.
V případě, že jde opravdu o výrobek inVENTer, nedivím se, že není funkční. Jak vidíte roura vyčnívá ze zdi a ta vnitřní jednotka je natlačena až na samý konec této roury. Každého určitě napadne, že nemůže fungovat něco, co je špatně zabudované. Ta roura by měla končit s fasádou a ta větrací jednotka má být uvnitř, kde je obklopena izolací domu tak jako u nás a ne vystavena přímému mrazu, jak je na obrázku, nehledě na to, že tam není ani venkovní kryt, který je nezbytnou součástí tohoto zařízení, jak mi při instalaci sdělili (když jsme u toho, chtěla bych vědět, kde jste toto zařízení koupil a kdo Vám ho tak neodborně zamontoval?). Omlouvám se za neodborné výrazy, ale jsem v tomto oboru laik.
Přesto bych chtěla říct jedno, od té doby co máme zabudovaný inVENTer nám doma zmizel problém s plísní a co je pro mě ještě důležitější, naše malá dcerka má daleko menší problémy se záněty průdušek (jak říkala paní doktorka prý kvůli dostatku kvalitního čerstvého vzduchu) a to je pro mě rozhodující.
Nevím, kdo tedy tento příspěvek napsal, ale měl by se alespoň podepsat normálně a ne nějakou vymyšlenou zkratkou
Justýna Fontainová